Replica Ralph Lauren Polo -historien læser som et eventyr: et jødisk barn med en fattig baggrund fortsætter med at opbygge et globalt modeimperium og bliver et af de største navne i branchen. Du kan ikke gøre dette, og det har vi ikke. Lad os se på manden og mærket, der er det levende bevis på, at (amerikanske) drømme virkelig går i opfyldelse.

replika billigste ralph lauren polo fortsatte popularitet koger ned til to nøglefaktorer. Den første, tidløshed. Overskridende trends bliver hans tøj noget mere og lever uden for modecyklussen. Den anden, branding. Ralph Lauren formåede at bygge sit brand på den måde, som ingen nogensinde havde bygget et brand før. Lauren solgte ikke kun tøj, han solgte en livsstil. Han solgte forhåbninger. Han, søn af hviderussiske immigranter, solgte den amerikanske drøm.

Virksomheden begyndte i 1967, mens Lauren arbejdede på Beau Brummel. Arbejdende ud af en skuffe i deres showroom, designede han sin første serie af slips ud af off-udskæringer. Båndene var større og dristigere end noget andet på markedet på det tidspunkt. De var betydeligt bredere og, afgørende, mere farverige. Stormagasiner rundt om i New York fik dem i beslag. På baggrund af denne succes designede Lauren et herretøj, derefter en dametøjskollektion under navnet Replica Ralph Lauren Polo .

Her begynder tingene at blive interessante for mærket. I 1972 blev replika billigste ralph lauren polo allerede ved at blive et husnavn. Derefter frigav han en samling af poloshirts. Denne række, der kommer i 24 farver, er det, der cementerede mærket i hverdagskulturen. Let genkendelig, let båret, let tilgængelig. De var emblazoned med den (nu legendariske) polospiller, kom i sjove lyse farver og var rimeligt overkommelige. Poloshirts er blevet et af mærkets signaturstykker og er allestedsnærværende med selve mærket.

I løbet af 70’erne fortsatte Ralph Lauren med at udvide sine efterfølgende, styrket af hans kostumedesign til Hollywood. I 1974 blev Lauren opfordret til at klæde Robert Redford i The Great Gatsby og Diane Keaton i Annie Hall (1977). Begge film var øjeblikkelige kultfenomener. Folket klynkede sig for de smarte dragter fra Jay Gatsby, og kvinder blev forelsket i Keaton-æstetikken. På et genialt træk klædte Ralph Lauren stjernerne i tøj fra sine nuværende linjer, snarere end at designe specifikke kostumer. Dette betød, at offentligheden kunne gå ind i ethvert stort stormagasin og købe udseendet øjeblikkeligt.