Selv om det kanskje ikke er markens høyeste profilerte modelllinje, er Constellation-serien en av kopier klokker omega mest varige navneplater som en del av samlingen siden 1952. Den designfokuserte modelllinjen har alltid vært et utstillingsvindu for Omegas kronometerbevegelser, men de mest varig endring kom i 1982 da merket introduserte et særegent, strømlinjeformet nytt design som har forblitt Constellations signaturutseende siden den gang. For 2020 introduserer Omega Constellation Gents ‘Collection den femte generasjonen av denne stilen, og forbedrer hele modelllinjen betydelig når den går inn i et nytt tiår.

Det er 26 nye modeller, som alle deler den samme elegante koffertgeometrien. De fleste modeller er dimensjonert til en moderne 39 mm, mens noen få 36 mm-versjoner også er tilgjengelige. Mens forskjellige modeller tolker utseendet i rustfritt stål, 18 k gult gull, salg kopi eksklusive klokker eget 18k Sedna rosegull og tofargede kombinasjoner, forblir den grunnleggende stilen den samme. Viktige endringer fra forrige generasjon inkluderer en ny polert skråkant på sakens lengde for ekstra lyslek, sammen med ytterligere polerte fasetter langs kantene på de fire signatur-klørne klokka 3 og 9 klokka. Disse klørne har også blitt omformet i utstrakt grad, slanket ned for å renne jevnere ned på siden av hovedsaken. Signaturen Constellation-rammen med de etsede romerske tallene er også blitt slanket ned og innsnevret for en mer strømlinjeformet profil, mens tallene i seg selv er redesignet i en renere skrift. Nå er alle modeller utstyrt med skjerm-tilbaketrekning.

Skiven til femte generasjon Contellaiton Gents ‘Collection kommer i et stort utvalg av farger og finish, men alle versjoner får en lignende behandling som kvinnenes Constellation-serieoppdatering i 2018. De mest åpenbare endringene viser gjennom i hendene, som nå er en ren og klassisk alfaform, sammen med nyprofilerte anvendte indekser med en trekantet skråkant inspirert av Freedom Tower i New York City.