Η νέα δραστηριότητα του Βασίλη Μηλιώνη στους τομείς του real estate και του τουρισμού και η νέα του επένδυση, ύψους 16 εκατ. ευρώ, στην Κρήτη, όπου θα κατασκευάσει 5άστερο ξενοδοχείο και παραθεριστικές κατοικίες.

Ακίνητα πολυτελείας που απευθύνονται σε ελληνικό αλλά και ξένο κοινό. Αυτό είναι το νέο project του Βασίλη Μηλιώνη, που δραστηριοποιείται στους τομείς του real estate και του τουρισμού, με ναυαρχίδα -σε πρώτη φάση- τη νέα επένδυση για το Filia Estate, ύψους 16 εκατ. ευρώ στην Κρήτη, που περιλαμβάνει 5άστερο ξενοδοχείο και παραθεριστικές κατοικίες.

H Filia Development IKE, με διαχειριστή τον Β. Μηλιώνη και έδρα το Νέο Ψυχικό, δημιουργήθηκε ως Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία το 2018 και όπως αυτοπροσδιορίζεται μέσα από τη μετεξέλιξή της ως Filia Investments, είναι «μία από τις πιο φιλόδοξες ιδιωτικές εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων στην Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία και στην Κίνα, η οποία εστιάζει στην ανάπτυξη πολυτελών ακινήτων για ιδιώτες επενδυτές, καθώς και σε projects στον τομέα της φιλοξενίας».

Η νέα δραστηριότητα του Βασίλη Μηλιώνη έχει να κάνει με τον πολλά υποσχόμενο κλάδο του πολυτελούς τουρισμού – και δη με έναν από τους δημοφιλέστερους εγχώριους προορισμούς. Προ ημερών στην Κρήτη, στην περιοχή της Αυγενικής και του Βενεράτου στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, έγινε η τελετή θεμελίωσης του πρώτου μεγάλου project με τον τίτλο Filia Estate, που θέλει να προσελκύσει και ξένους επενδυτές μέσω του προγράμματος της «Χρυσής Βίζας» για τη χορήγηση αδειών διαμονής σε επενδυτές τρίτων χωρών εκτός Ε.Ε., εφόσον αυτοί αγοράζουν ακίνητα αξίας 250.000 ευρώ και πάνω.

Mε βάση το masterplan του έργου, προβλέπεται η κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με χώρους εστίασης, καταστήματα, κέντρο ευεξίας, club για τα παιδιά, αθλητικές εγκαταστάσεις, κήπους με μεγάλο ελαιώνα κ.τ.λ., καθώς και 127 κατοικιών, εκ των οποίων οι 90 με ένα υπνοδωμάτιο και οι 37 δύο υπνοδωματίων, από 70 τ.μ. έως 95 τ.μ., που θα περιλαμβάνουν δική τους πισίνα.

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Filia Investment LTD. Τα έργα περιλαμβάνουν την ανάπτυξη πολυτελών διαμερισμάτων & ξενοδοχείων 5 αστέρων, τουριστικά καταλύματα πολυτελείας, τουριστικό συγκρότημα, τουριστικό χωριό και πολλά άλλα.