Select Page

Meuricen vaatehuollossa olemme erittäin intohimoisia laadusta, ja pyrimme parhaiten havaitsemaan hieno käsityötaito pelkästään kalliilta brändiltä. Se on yksi niistä asioista, joita kohtaamme usein vaatehuollossa – erittäin kallista vaatetta, jota ei yksinkertaisesti tehty viimeiseksi. Siksi, että pelastatte haastetta siitä, että sait surmansa 1000 dollarin katkeruuteen, olemme ottaneet parajumpperit takit myynnissä tehdä kokonainen testi sekä Moncler- että Canada Goose -yrityksestä, ja lopulta tarjoamme lopullisen suosituksen.
Ottaen huomioon tuotteen laadun, uskomme todella saavamme sen, mitä maksat. Tämä kuulostaa napsautuksesta, mutta vertaa sitä Pohjois-Face-takkiin, joka myydään noin 400 dollarin hintaan ja kestää puolet niin kauan – mielestämme investointi on sen arvoista. Vaikka useimmat alushousut valmistetaan Aasiasta 100% synteettisistä materiaaleista, molemmat Moncler- ja Canada Goose -takit ovat käsityöntekijöitä, jotka on valmistettu erittäin laadukkaista kankaista ja alas. Ellet ole tyyppiä, joka haluaa ostaa uuden takin joka kaudella, uskomme todella saavamme paljon halpa miesten parajumpperit parka arvon ostaa joko Kanadan hanhen, Monclerin tai näiden muiden korkealaatuisten tuotemerkkien: Moose Knuckles, Kanuk ja Nobis.